Over ons

Auto Kempers is erkend Opel dealer. Wij zijn een echt familiebedrijf en sinds de oprichting in 1956 zorgt ons enthousiaste team van medewerkers met veel zorg voor alles aan en rond uw auto. 

Kennis
Onze medewerkers worden voortdurend getraind en geschoold, zowel via onze importeurs als door externe opleidingsinstituten. Zo blijft onze kennis up-to-date en is uw auto in goede handen.

Verkoop
In onze showroom en occasionplein bieden wij u een compleet aanbod van nieuwe en gebruikte personenauto’s. Onze volledige voorraad vindt u hier.

Werkplaats
Naast Opel zijn natuurlijk ook alle andere merken en type auto’s welkom in onze werkplaats. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor uw caravan. Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, APK of een van onze andere diensten? Maak dan nu een online afspraak.

Wassen & tanken
Op ons terrein beschikken wij ook over een eigen wascentrum en een tankstation van Esso. Voor het wassen van uw auto in onze wasstraat of wasboxen bent u van harte welkom. Onze wasboxen zijn 24 uur per dag geopend. Meer informatie over ons wascentrum vindt u hier.

BOVAG
Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.