Historie

Auto Kempers is opgericht in 1956 door Johan 'Joke' Kempers en Annie. In de afgelopen 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in Aalten en de wijde omgeving. Daar zijn wij best trots op, want voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Het pand in 1956 aan de Tramstraat in Aalten

Na de oprichting aan de Tramstraat zijn we in april 1960 verhuisd naar de Bredevoortsestraatweg 58. Na enkele jaren zijn we begonnen met het Simca dealerschap, wat later overging in Peugeot. In 1981 kwam zoon Cor in het bedrijf en in mei 1985 maakte broer Arjen het familiebedrijf compleet. Cor pakt voornamelijk de werkplaats en de bijbehorende activiteiten op en Arjen wordt verantwoordelijk voor de verkoop. 

In 1985 werd er ook besloten om van Peugeot over te stappen naar Opel. Tot op heden is Auto Kempers nog steeds erkend Opel dealer.

Het pand van Auto Kempers aan de Bredevoortsestraatweg bij de opening in 1960

In 2007 kwam er, na 47 jaar aan de Bredevoortsestraatweg te hebben gezeten, de beslissing om te verhuizen. Auto Kempers betrok een compleet nieuw pand aan De Driehoek 1 met een grote, luxe showroom en ruime en moderne werkplaats. 

Anno 2018 ligt de dagelijkse leiding in handen van Arjen en Cor Kempers. In februari 2018 deed de zoon van Arjen, Niels, ook zijn intrede in het bedrijf. Zo staat nu de derde generatie klaar om u te ontzorgen op autogebied.

Het huidige pand van Auto Kempers